1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 19:14

Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για το κλείσιμο του Α.Τ. Ακροπόλεως

Παραθέτουμε την ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σχετικά με δημοσιεύματα για το κλείσιμο του Α.Τ. Ακροπόλεως


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πληροφορηθήκαμε από τα μέσα επικοινωνίας (και χωρίς αυτό να διαψευσθεί) ότι το υπουργείο προσανατολίζεται στο κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως για λόγους που κανείς άλλος από την πάνσοφη ηγεσία γνωρίζει.

Προφανώς αφού ολοκληρώθηκε η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας  όπως είχε προαναγγείλει ο Υπουργός από το 2012 προχωράει τώρα στο κλείσιμο των τμημάτων αφού πρώτα ξεπούλησε με συνοπτικές διαδικασίες το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης επί της Λ. Αλεξάνδρας. Φυσικά έχοντας τεράστια εμπειρία σε κινήσεις αποκαλούμενες «Ξαφνικός Θάνατος», μη ξεχνάμε ότι έχουν εφαρμοστεί και σε άλλους τομείς (Βλέπε ΕΡΤ), δεν χρειάστηκε την άποψη και την γνώμη κανενός προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του, σκοπεύοντας να αφήσει μια ολόκληρη περιοχή που προσδιορίζεται από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας , Πλάκα Μοναστηράκι ,Ερμού , Θησείο , με χιλιάδες  κόσμο καθημερινά Έλληνες και Τουρίστες χωρίς αστυνόμευση αφού, τα περιφερειακά τμήματα είναι φύση αδύνατον να καλύψουν με επάρκεια την περιοχή. Ήδη τα όμορα τμήματα που εικάζεται θα καλύψουν την τεράστια περιοχή αστυνόμευσης της Ακρόπολης μαστίζονται από λειψανδρία μη αντέχοντας να βαστάξουν το ήδη βεβαρυμένο αστυνομικό τους έργο.

Ως Συνδικαλιστικό όργανο εργαζομένων αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι χωρίς μελέτη-επιστημονική εργασία λήψη αποφάσεων και  η ταχύτητα με την οποία κινείται η πολιτική ηγεσία όταν θέλει να επιβάλλει μέτρα επώδυνα για όλους, φυσικά χωρίς την γνώμη κανενός ούτε καν της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας - αφού σε ερώτηση μας δηλώνει άγνοια επί του θέματος- , κάτι που το έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια των μνημονίων και της τρόικας, ενώ για θέματα που θα βελτίωναν την υπηρεσιακή μας ζωή αλλά και την ασφάλεια των πολιτών επιδίδεται στο αγαπημένο άθλημα της υποσχεσειολογίας.

Τις επόμενες ημέρες θα δώσουμε τον αγώνα μας μαζί με τα μέλη μας και σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία να ανατρέψουμε ή τουλάχιστον να αντισταθούμε στις αποφάσεις αυτές και δηλώνουμε ότι πολύ σύντομα θα βιώσουν και οι πολιτικοί εμπνευστές τέτοιων ενεργειών τον «ξαφνικό πολιτικό θάνατο» 

                                                                                         Για το Δ.Σ.

                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                 ΝΤΟΥΜΑΣ Βασίλειος                                          ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ Ιωάννης

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014 11:46

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Προτεινόμενα Νέα

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

07-03-2017

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

Υπόμνημα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο ζητούνται στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) 

Περισσότερα...

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

21-02-2017

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Παραθετουμετη διαταγή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ /Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και πληροφορικής σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Περισσότερα...

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

07-02-2017

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

Ενημέρωση μελών για τις κατασκηνωτικές περιόδους έτους 2017 στον Αγιο Ανδρέα Αττικής

Περισσότερα...

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά