1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Πέρασαν 7 χρόνια από τη δολοφονία ενός άξιου παλικαριού, ενός εξαίρετου ανθρώπου και συναδέλφου. 


Ο Ειδικός Φρουρός Γεώργιος Ανδριτσόπουλος έπεσε στο Δίστομο Βοιωτίας τα ξημερώματα της 17ης Ιουνίου 2013 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος υπερασπιζόμενος την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη της πατρίδας μας από πυρά Αλβανών κακοποιών.

Τέτοιες ημέρες η αστυνομική οικογένεια θρηνεί και ταυτόχρονα προσπαθεί να δώσει κουράγιο στους οικείους του εκλιπόντος.

Γιώργο δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. 

Ο ηρωισμός σου θα είναι χαραγμένος μέσα μας και η απουσία σου θα είναι αισθητή για πάντα.

 

Σχετικές αναρτήσεις του sefeaa.gr:

 

 

 

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 18:09

Η "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" εκπληρώθηκε ....

Η " ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" εκπληρώθηκε ....

Το Σάββατο 8/2 κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Σκοπευτικου Ομίλου Νέας Ιωνίας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. τον βράβευσε για την πολύτιμη βοήθεια του στην παροχή επικουρικής εκπαίδευσης στον ασφαλή χειρισμό των όπλων στους νέους Ειδικούς Φρουρούς, που πρόσφατα εντάχθηκαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή το Σωματείο στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην γρήγορη ενσωμάτωση των νέων Ε.Φ. στο δυναμικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ήρθε σε επαφή με τον Αθλητικό Σκοπευτικο Όμιλο Νέας Ιωνίας ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να παρέχει τις εγκαταστάσεις του, τον εξοπλισμό του και το team των εκπαιδευτών του στην διάθεση της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής.

Για δύο μήνες σε καθημερινή βάση είχαν την ευκαιρία οι νέοι Ε.Φ. να παρακολουθήσουν επιπρόσθετα θεωρητικά σεμινάρια περί ασφαλούς χειρισμού των οπλων και παροχή επικουρικής σκοπευτικής εκπαίδευσης, καθώς και πρακτική εφαρμογή αυτών σε εξομοιωτές, με χρήση laser.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. από κοινού με την διοίκηση της ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής συγχαίρει τον Α.Σ.Ο.Ν.Ι. γιατί έδειξε στην πράξη πως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο, πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι των τοπικών κοινωνιών, και στη μάχη ενάντια στην εγκληματικότητα για να έχουμε ασφαλείς γειτονιές στην Αττική, μπορεί και η ιδιωτική πρωτοβουλία να βάζει το "λιθαράκι" της, για να προασπίσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο εμείς οι αστυνομικοί, το κοινωνικό αγαθό της ασφάλειας .

 

 

 ΣHMEPA ENΩΠION TOY AYTOΦΩPOY TPIMEΛOYΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ EKΔIKAZOTAN H YΠOΘEΣH ΓIA THN ΔOΛOΦONIKH EΠIΘEΣH ΣE BAPOΣ TΩN ΣYNAΔEΛΦΩN MAΣ AΣTYNOMIKΩN TΡΕΙΣ EK TΩN OΠOIΩN EKΠPOΣΩΠOYNTAI AΠO TOYΣ ΔIKHΓOPOYΣ TΟΥ ΣEΦEEA.

H YΠOΘEΣH ANABΛHΘHKE ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΠAPA THN ANTIΘETH ΠPOTAΣH TOY EIΣAΓΓEΛEΩΣ THΣ EΔPAΣ ΛOΓΩ AITHMATOΣ TOY ENOΣ EK TΩN KATHΓOPOYMENΩN O OΠOIOΣ ΠPOΣKOMIΣE IATPIKH BEBAIΩΣH OTI NOΣEI AΠO ΔIAPPOIA KAI KΩΛYMATOΣ ΔIKHΓOPOY AΛΛOY KATHΓOPOYMENOY.

ΣTHN EKΔIKAΣH ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ KATOΠIN ANABOΛHΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ OTI O KATHΓOPOYMENOΣ ΘA EXEI ANAPΡΩΣEI, OI EΞOYΣIOΔOTHMENOI ΔIKHΓOPOI ΘA ΘEΣOYN TO ΘEMA METABOΛHΣ TOY KATHΓOPHTHPIOY ΣE KAKOYPΓHMATIKEΣ ΠPAΞEIΣ, ΠPAΓMA ΠOY OΠΩΣ ΦANHKE ΑΠΟ ΤΗΝ MH ENAPΞH THΣ ΔIAΔIKAΣIAΣ HTAN ANTIKEIMENO ΠPOBΛHMATIΣMOY TOYΛAXIΣTON ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ.

 

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΣΕΦΕΑΑ #SEFEAA

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά