Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 15:38

Δικαίωση των προσπαθειών του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. για τα οδοιπορικά της 6ης σειράς Ε.Φ.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του Σωματείου μας σχετικά με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη καταβολή των οδοιπορικών εξόδων της 6ης σειράς Ειδικών Φρουρών και τη διαταγή του Αρχηγείου με τις σχετικές οδηγίες.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ 6ης ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ- ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΤΑΛΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

          Πριν ένα περίπου μήνα, κοινοποιήθηκε στον Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου μας κ. Μπουκουβάλα, η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, στην οποία ζητήθηκε η ανάκληση της 294/2014 Πράξη του κλιμακίου Προληπτικού Ελέγχου Δαπανών που απέρριπτε την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων προς κάλυψη οδοιπορικών εξόδων.

          Το Ελεγκτικό συμβούλιο, με την Πράξη 0046/2015 κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης, δεχόμενο και την έγγραφη Παρέμβαση του Σωματείου μας δια του Νομικού μας εκπροσώπου, όπως  και την θετική Παρέμβαση του Διευθυντή Οικονομικών του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής Α.Ε.Α. Σύμφωνα με την απόφαση, εκτός των άλλων, οι συγκεκριμένες δαπάνες εκκαθαρίζονται ανεξαρτήτως του χρόνου γένεσης τους, κατ΄ εξαίρεση των κανόνων περί παραγραφής.

          Σε συνάρτηση και συνέχεια  με την ως άνω απόφασης, το Τμήμα Προϋπολογισμού και Δαπανών της Διεύθυνσης Οικονομικών του Α.Ε.Α, απέστειλε   διαταγή με οδηγίες, για την κατά προτεραιότητα ενταλματοποίηση και έλεγχο των υπομνημάτων που αφορούν τα οδοιπορικά  έξοδα της πρακτικής εκπαίδευσης των συναδέλφων της έκτης σειράς.(Παραθέτουμε διαταγή)

          Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α όπως πάντα με όλες τις νόμιμες Συνδικαλιστικές και Νομικές  ενέργειές του προασπίζει και διεκδικεί τα δικαιώματα των μελών του, ενός εκάστου.

Για το Δ Σ
-O-                                                                -O-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                   ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

 

Παλαιότερα σχετικά άρθρα για τα οδοιπορικά της 6ης σειράς:

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 16:17

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά