Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 20:04

ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΖΩΗΣ" η δωρεά 250 μηχανισμών-αιμοστατικών επιδέσμων του Επαγ/κού Επιμελητηρίου Αθηνών μέσω του ΣΕΦΕΑΑ Κύριο

Δελτίο Τύπου

 

Aρ.Πρωτοκ.: 68/27-11-2019                                                 Αθήνα,  27/11/2019

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ "ΖΩΗΣ" Η ΔΩΡΕΑ 250 ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ -ΑΙΜΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.ΕΑ.Α

Παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ Οικονόμου Ελευθέριου στις 25/11/2019, σε μια συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, σε μια κίνηση με έντονο συμβολισμό και αξία, προχώρησε στην Δωρεά 250  αιμοστατικών επιδέσμων, προς τους Άντρες και τις Γυναίκες που υπηρετούν  στις ομάδες  ΔΙ.ΑΣ της Αττικής.

Η παραπάνω δωρεά των αιμοστατικών επιδέσμων, ενός εξαιρετικά σημαντικού υλικού για την παροχή πρώτων βοηθειών σωτηρίας στους συνανθρώπων μας άλλα και στους ίδιους τους αστυνομικούς οι οποίοι κινδυνεύουν καθημερινά κατά τη διάρκεια ασκήσεις των καθηκόντων τους, αποτελεί μια έμπρακτη αναγνώριση της σπουδαιότητας του έργου της ΔΙ.ΑΣ. Μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στους αστυνομικούς, οι οποίοι λειτουργούν ως “αρχάγγελοι” της ασφάλειας, της ειρήνης και της ελευθερίας των πολιτών και της κοινωνίας.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέφρασε και εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, τον πρόεδρο του  κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, που προχώρησαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς, χαιρετίζοντας παράλληλα  τη δέσμευση τους, για μελλοντική δωρεά και  περαιτέρω ενίσχυσης των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκ μέρους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι:

Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου Ελευθέριος,

Ο εκπρόσωπος της Γενικής. Γραμματέως του Υπουργείου  και νομικός της σύμβουλος, κ. Σπανός

Προϊστάμενος Επιτελείου Αντιστράτηγος κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος,

Προϊστάμενος Κλάδου οικονομοτεχνικών Υποστράτηγος κ. Τζιοβάρας Παναγιώτης,

Διευθυντής της  Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος κ. Κουτσιβίτης Κωνσταντίνος ,

Διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τριαντάφυλλος Ιωάννης,

Διοικητής της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών Α/Β Λαγουδάκος Πέτρος.

Τον Πρόεδρο του Επαγγελματικου Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, συνόδευσαν στον όρχο της Ομάδας ΔΙΑΣ, όπου και έγινε η παράδοση του υλικού, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. Συγκεκριμένα ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, ο  Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Ζηκόπουλος και ο  Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Γιάννης Βαφειαδάκης από τη Δ.Ε. του Επιμελητηρίου, ενώ από το Δ.Σ. παραβρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, ο κ. Ιωάννης Δημοθεόδωρος, ο κ. Αθανάσιος Λιάγκας, ο κ. Θεόδωρος Μάλλιος και ο κ. Χρήστος Κοντούρης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 15:12

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά