1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014 και γύρω στις 22:00, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Αμαρουσίου που περιπολούσε στην περιοχή παρατήρησε πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Αγ.Κων/νου και Διονύσου.

Χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, οι τέσσερις συνάδελφοι Ε.Φ. εισήλθαν στην πολυκατοικία, ενημερώνοντας παράλληλα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και ανέβηκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα όπου εντόπισαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τους οποίους και βοήθησαν να απεγκλωβιστούν οδηγώντας τους στην έξοδο. Δεν αρκέστηκαν όμως στην ενέργειά τους αυτή, αλλά εν συνεχεία εισήλθαν εντός της οικίας προσπαθώντας, και τελικώς επιτυγχάνοντας να κατασβήσουν τη φωτιά, πριν αυτή προλάβει να εξαπλωθεί και σε άλλα διαμερίσματα, θέτοντας έτσι και τους υπόλοιπους ένοικους σε πιθανό κίνδυνο.

Μετά το πέρας των ενεργειών τους, ο ένας εκ των συναδέλφων αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο 401 ΓΣΝA όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δε διατρέχει κίνδυνο.

Από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους της συγκεκριμένης Ομάδας , καθώς και προς το σύνολο του προσωπικού της Δίκυκλης Αστυνόμευσης, το οποίο με αυταπάρνηση καθημερινά συμπαραστέκεται εμπράκτως στους συμπολίτες μας επιτελώντας το καθήκον και αψηφώντας τον κάθε λογής κίνδυνο. Αν συνυπολογίσουμε και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όσο και σε επίπεδο διαβίωσης (με τους πενιχρούς μισθούς τους οποίους λαμβάνουν και χωρίς καμία πρόβλεψη από την πλευρά της πολιτείας για θέσπιση ανταμοιβής για το έργο το οποίο επιτελούν), καταλαβαίνει κανείς γιατί η συγκεκριμένη Μονάδα είναι τόσο αγαπητή στην κοινωνία.

Κλείνοντας, και απευθυνόμενοι στον κ. Υπουργό μας, θα θέλαμε να του επισημάνουμε πως απ’ όσο διαφαίνεται, το προ ολίγων ημερών tweet του: “Ρίσκαραν τη ζωή τους, προστάτευσαν τους πολίτες… Με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που μας έκανε περήφανους”, αποτελεί το μόνιμο "status" της Μονάδας.

Τέσσερα χρόνια τώρα, ρισκάρουν τις ζωές τους, προστατεύουν τους πολίτες και κάνουν όλη την αστυνομική οικογένεια υπερήφανη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Προτεινόμενα Νέα

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

07-03-2017

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

Υπόμνημα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο ζητούνται στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) 

Περισσότερα...

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

21-02-2017

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Παραθετουμετη διαταγή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ /Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και πληροφορικής σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Περισσότερα...

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

07-02-2017

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

Ενημέρωση μελών για τις κατασκηνωτικές περιόδους έτους 2017 στον Αγιο Ανδρέα Αττικής

Περισσότερα...

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά