Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 10:31

Πρωτόγνωρη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση για την οδική ασφάλεια που συνδιοργάνωσε το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. με το Α.Ε.Α. και τον Δήμο Ηλιούπολης

Ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. σχετικά με την επιτυχή εκδήλωση για τα παιδιά με θέμα την οδική ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Αρχηγείο και τον Δήμο Ηλιούπολης.

 

Αρ.Πρωτ.: 44/29-10-2017                                                                             Αθήνα, 29/10/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Το  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων που αναλαμβάνει ανά τακτά διαστήματα και σε συνεργασία με το Δημοτικό  Συμβούλιο του Δήμου Ηλιουπόλεως και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε εκδήλωση την Κυριακή 22/10/17 στις 16:00, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηλιούπολης  (Κοτζιά 13 Ηλιούπολη Αττικής),   με τίτλο "ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ".

            Σκοπός της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση, κυρίως των παιδιών, σε θέματα οδικής ασφάλειας  και κανόνων οδικής συμπεριφοράς, όπως και η εξοικείωση με τις αστυνομικές υπηρεσίες και τους  αστυνομικούς που ρυθμίζουν και ελέγχουν καθημερινά την κυκλοφορία.

            Στην εκδήλωση που είχε πρωτόγνωρη ανταπόκριση , συμμετείχαν  αστυνομικοί της Τροχαίας και των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι και ανέλαβαν να διαπαιδαγωγήσουν παιδιά και γονείς στα θέματα οδικής ασφάλειας .

            Η συμμετοχή, η ανταπόκριση, η χαρά, και η ικανοποίηση όλων των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση, αποτελούν  ηθική αμοιβή αλλά και  μοναδικό κίνητρο για το  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α, ώστε  να αναλαμβάνει συνεχώς τέτοιες πρωτοβουλίες και δράσεις.

            Ευχαριστούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τους Συναδέλφους της Τροχαίας Ελληνικού και ΔΙ.ΑΣ Νοτιανατολικής Αττικής για την προσφορά τους .  

            Παραθέτουμε φωτογραφικό άλμπουμ και βίντεο  των οποίων το περιεχόμενο αποτυπώνει το μέγεθος της χαράς, της ικανοποίησης αλλά και το αποτέλεσμα της κοινωνικής μας δράσης στα μικρά παιδιά και τους γονείς τους .

                                                        ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                             -O-                                                        -O-   

                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                    ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                       ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 08:37

Πολυμέσα

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά