1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 08:01

Στο ίδιο έργο θεατές - Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Ανακοίνωση Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

 

Aρ.Πρωτοκ.: 32/2018                                                                                                            Αθήνα, 10/6/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 10 Απριλίου του 2018 ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων σχετικών με την ασφάλεια της χώρας, «επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και του ζήτησα να αξιοποιήσει το 20% των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για τη φύλαξη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να επιστρέψουν άμεσα σε περιπολίες στις γειτονιές. Συγκεκριμένα του ζήτησα να αποδεσμεύσει το σύνολο της Ομάδας Δίας που φυλάσσει τα γραφεία του κόμματος και το πολιτικό μου γραφείο προς αξιοποίηση για τις ευρύτερες επιχειρησιακές ανάγκες της αστυνομίας.»

Δύο μήνες μετά ενημερώνουμε ότι η ΔΙ.ΑΣ επέστρεψε στα γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς, οπότε και καλούμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει εκ νέου με τον κ Αρχηγό της Αστυνομίας.

Η ΔΙ.ΑΣ όμως, δεν επέστρεψε μόνο στα πολιτικά κόμματα εγκαταλείποντας για ακόμη μια φορά τον τομέα της δίπλα στους απλούς πολίτες, επέστρεψε φρουρώντας νέες κατοικίες και γραφεία πολιτικών αξιωματούχων.

Η δράση μάλιστα των γνωστών αγνώστων συλλογικοτήτων έχει πλέον δημιουργήσει μια νέα «αστυνομία» που φτάνει πάντα αφού τελειώσουν εκείνοι τις καταστροφές τους και μένουν εκεί ξεχασμένοι μέχρι να τους ανακαλύψουν.

Ο φόβος μάλιστα για την επόμενη «δράση» τους, δέσμευσε σχεδόν ότι απέμεινε από τη ΔΙ.ΑΣ και την αστυνόμευση, σε δρομολόγια αποκλειστικής επιτήρησης κατοικιών και υπηρεσιών, διπλωματικών αυτή τη φορά αξιωματούχων. Τα περισσότερα εξ αυτών προκύπτουν με προφορικές εντολές και την ευθύνη του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, ο οποίος έχει καταργήσει τον ρόλο και την αποστολή μιας εκάστης υπηρεσίας, διαθέτοντας σε μέτρα τάξης , στατικές φυλάξεις, αποκλειστικές επιτηρήσεις ομάδες που τις συνθέτουν αστυνομικοί προερχόμενοι σε κάποιες περιπτώσεις από 5 διαφορετικές υπηρεσίες, εκθέτοντας όλους σε πολύ σοβαρούς κινδύνους!!

Μια αστυνομία που τρέχει πίσω και μετά από τις συνήθως καταστροφικές δράσεις του ρουβίκωνα χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό και την βούληση να τους συλλάβει, μια αστυνομία που η πολιτική της ηγεσία κατήργησε τη μοναδική(Δ.ΕΛ.Τ.Α) αστυνομική μονάδα που μπορούσε να προστατεύσει τη χώρα από αυτές τις καταστροφές, δεν είναι αστυνομία των πολιτών και της κοινωνίας τους, αλλά αστυνομία του ρουβίκωνα και της δράσης του. 

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 14:17

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Προτεινόμενα Νέα

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

07-03-2017

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

Υπόμνημα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο ζητούνται στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) 

Περισσότερα...

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

21-02-2017

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Παραθετουμετη διαταγή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ /Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και πληροφορικής σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Περισσότερα...

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

07-02-2017

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

Ενημέρωση μελών για τις κατασκηνωτικές περιόδους έτους 2017 στον Αγιο Ανδρέα Αττικής

Περισσότερα...

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά