Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 16:06

Κανονικά η εξόφληση των οφειλομένων αναδρομικών της 6ης σειράς

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.), από την πρώτη στιγμή, ασκώντας έντονες πιέσεις στους αρμόδιους φορείς, τόνισε, αλλά και ανέδειξε την αδικία που συντελούνταν εις βάρος των εκατοντάδων συναδέλφων της 6ης σειράς Ε.Φ. οι οποίοι, εξαιτίας της αρχικής, εκ παραδρομής εξαίρεσης τους από τη χορήγηση των εκτός έδρας -όπως αυτά προέκυπταν από τη φοίτηση τους στη σχολή- κινδύνευαν, με το να μην λάβουν το ποσό εκείνο που δικαιωματικά τους αναλογούσε. 

Σήμερα, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αβεβαιότητας, στο οποίο έλαβαν χώρα αποτυχημένες προσπάθειες ψήφισης-έγκρισης της συγκεκριμένης δαπάνης, ύστερα από υπομνήματα και ενοχλήσεις, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, πως η εξόφληση των οφειλομένων αναδρομικών, θα γίνει κανονικά, καθώς, έχει πλέον ψηφιστεί με τροπολογία, η οποία κατατέθηκε με το άρθρο 51, παρ. 3, στο προσφάτως ψηφισθέν νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας (Ν. 4249/2014). 

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. θα σας κρατά ενήμερους για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, για την ημερομηνία καταβολής του ποσού, όπως και για τυχόν δικαιολογητικά που ενδεχομένως χρειαστούν

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 16:13

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά