1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Παραθέτουμε την ανακοίνωση του σωματείου μας σχετικά με τη παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εντελώς δωρεάν για τα μέλη του. Επισυνάπτουμε την αφίσα της εκδήλωσης και σχετικό video για την παράσταση. Επισημαίνεται ότι οι προσκλήσεις δίδονται με σειρά προτεραιότητας.

Συνεπείς στην ενημέρωση των μελών μας, περιγράφουμε συνοπτικά τι είναι ο Ειδικός Λογαριασμός Αρωγής.

Αξιοι! Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε !

Στο πλαίσιο επίσημης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες (20 Οκτωβρίου) στο κτίριο του Πολεμικού Μουσείου, για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, απονεμήθηκαν μετάλλια «Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας» σε επτά αστυνομικούς που διακρίθηκαν για έξοχες πράξεις και ειδικότερα:

Ηταν σαν σήμερα, στις 14/10/2014 o θάνατος που συγκλόνισε τη ΔΙ.ΑΣ και την αστυνομική οικογένεια γενικότερα. Αργά το βράδυ εκείνης της Τρίτης ο 32χρονος αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ Δημήτριος Κατσιώνης, στον Κηφισό, στο ύψος του ΙΚΕΑ, παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα ΙΧ αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια ελέγχου. Οι δύο οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν, όμως ο Δημήτρης δεν είναι πια κοντά μας. Κηδεύτηκε στις 16/10/2016 βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συναδέλφους...

Με αφορμή προωθούμενη διάταξη με την οποία το Υπουργείο Εσωτερικών, κατατάσσει  ως Ειδικούς Φρουρούς τους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. απέστειλε στη φυσική και πολιτική ηγεσία του Αρχηγείου μας το παρακάτω υπόμνημα:

Στα πλαίσια της λήψεως  μέτρων υγιεινής και ασφάλειας  κατά την άσκηση των καθηκόντων του  Αστυνομικού προσωπικού    σας αποστέλλουμε  επικαιροποιημένες οδηγίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων - Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης www.keelpno.gr , τηλ: 210.8899041, φαξ: 210.8818868, 210.8842011)) για την Ελονοσία , που έχουν αναρτηθεί  στο δικτυακό τόπο του και παρακαλούμε για ενυπόγραφη ενημέρωση  του προσωπικού σας και εφαρμογή των οριζομένων σε αυτές:

Συμπληρώνονται σήμερα 4 χρόνια από τον άδικο χαμό δύο ακόμη συναδέλφων. Δυο φίλων που έμειναν αχώριστοι και στον θάνατο !

Το Ψυχοσάββατο 18 Ιουνίου 2016, μετά την Αρχιερατική θεία λειτουργία, θα τελεστεί στον Ι.Ν.Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο Δαφνιά Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου.

Τροποποιητική δήλωση με αναδρομικά προηγουμένων ετών από μισθούς ή συντάξεις

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. παραθέτει τη τελευταία εγκύκλιο του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α που αφορά στη χορήγηση δανείων ύψους 3.000 εως 4.000 ευρώ υπό όρους στους συναδέλφους από τις 4/4/2016.

Τα δάνεια αυτά αφορούν επείγουσες περιπτώσεις και έκτακτους λόγους όπως σοβαρές ασθένειες, θάνατος, γάμος, τοκετός ή έκτακτη στεγαστική ανάγκη.

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Προτεινόμενα Νέα

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

07-03-2017

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

Υπόμνημα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο ζητούνται στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) 

Περισσότερα...

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

21-02-2017

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Παραθετουμετη διαταγή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ /Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και πληροφορικής σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Περισσότερα...

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

07-02-2017

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

Ενημέρωση μελών για τις κατασκηνωτικές περιόδους έτους 2017 στον Αγιο Ανδρέα Αττικής

Περισσότερα...

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά