Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 18:52

Ο Κων/νος Βάβουρας σήκωσε την Ελληνική Σημαία στο πιο ψηλό σκαλί της Ολυμπιάδας των Σωμάτων Ασφαλείας στις ΗΠΑ

Λίγες ημέρες πριν ένας ακόμη συνάδελφος μας έκανε υπερήφανους σηκώνοντας την Ελληνική Σημαία στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Ηταν αυτός που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αγώνες "Submission Grappling" ή αλλιώς "Πάλη Υποταγής". Ο Κωνσταντίνος Βάβουρας πάλεψε και νίκησε.

Οι αγώνες "WORLD POLICE AND FIRE GAMES" (Ολυμπιάδα Σωμάτων Ασφαλείας) διεξήχθησαν στο Fairfax της Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο Κωνσταντίνος, αγωνίστηκε στo Sub Grappling, στη  κατηγορία των 189,9 pounds (86kg).  Το αγώνισμα αυτό (στο οποίο συμμετέχει ενεργά από το 2011), αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα πάλης που περιέχει Judo, Ελληνορωμαϊκή, Ελευθέρα πάλη, Sambo και Brazilian jiu jitsu.  

Mετά από δύσκολες μάχες o K.Βάβουρας κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Μαζί και το όνειρο κάθε Έλληνα που θέλει να δει τη γαλανόλευκη ψηλά. Το χρυσό μετάλλιό του αποτελεί για όλους μας μια αχτίδα ελπίδας, μια ακόμη αιτία να χαμογελάμε στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

O ίδιος, μετά τους αγώνες δήλωσε: "Ας μείνει σαν ένα μικρό παράδειγμα τούτες εδώ τις δύσκολες μέρες ότι ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να προσπεράσουμε και να καταφέρουμε τα πάντα. Η ζωή είναι μια πάλη κι εμείς την έχουμε μέσα μας "

 

Συγχαρητήρια απ'όλους μας !

 

Η προσωπική σελίδα του Κωνσταντίνου Βάβουρα στο Facebook βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.facebook.com/kon.vavouras όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο και το άθλημά του.

Σχετικές φωτογραφίες :

 

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ των αγώνων εδώ ή στο προσωπικό άλμπουμ φωτογραφιών του Κωνσταντίνου στο Facebook

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015 21:55

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά