1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Την 03/06/2014 το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής πραγματοποίησε συνάντηση με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Το ΣΕΦΕΑΑ μετά την επιστολή του καταγγελία για την απίστευτη ταλαιπωρία και την εκδηλωθήσα δικαιολογημένη αγανάκτηση των συναδέλφων για την εσπευσμένη συμπλήρωση υπευθύνων δηλώσεων τις ημέρες διεξαγωγής των εκλογών ,ζήτησε σήμερα και ενημερώθηκε για τα εξής γεγονότα που αν μη τι άλλο δεν παραπέμπουν σε χώρα και υπηρεσίες με στοιχειώδη οργάνωση και λειτουργία.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 22:19

Καλό ταξίδι Γιώργο...

Η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας θρηνεί για την απώλεια του συναδέλφου μας Γιώργου Γ. (//περισσότερα στοιχεία μετά την ενημέρωση των οικείων του) ο οποίος σήμερα (26/5/2014) προέβη στο απονενοημένο διάβημα της αυτοχειρίας.

 Μετά την αναιτιολόγητη διαταγή για την επείγουσα συμπλήρωση Υπεύθυνων Δηλώσεων από το προσωπικό που εμπλέκεται με τις εκλογές το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. απέστειλε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. το ακόλουθο υπόμνημα:

Αθήνα, 20/5/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Δυστυχώς  η  ανάγκη ενός ισχυρού  συστήματος,  είτε πολιτικού, είτε  οικονομικού ,είτε   δημοσιογραφικού, θέλει οι ανίσχυροι να τους παραδίδονται πάντα βορρά στα δικά τους συμφέροντα, παραβιάζοντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, κάθε μορφή ελευθερίας στην έκφραση και στην επιλογή, στοχοποιώντας και ενοχοποιώντας τους για νόμιμες   πράξεις τους, πράξεις  που τους τις έχει χαρίσει η Δημοκρατία και οι αγώνες γενιών και γενιών για αποποινικοποίηση και απενοχοποίηση της ελεύθερης βούλησης και έκφρασης.

   Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. με προηγούμενη ανακοίνωσή του (δείτε εδώ) ενημέρωσε τα μέλη του για τη πρόθεσή του να καταγγείλει στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων την αυθαίρετη και πέρα από κάθε λογική τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης ΕΝΤΟΣ των φυλακίων σε διάφορους φυλασσόμενους στόχους.

Σε συνέχεια της χθεσινής μας (1/5/2014) ανακοίνωσης (δείτε εδώ) επανερχόμαστε στο θέμα της επόπτευσης των αστυνομικών χώρων (και προσωπικού) με κάμερες. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου μας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΕΦΕΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/05/2014 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΨΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.), από την πρώτη στιγμή, ασκώντας έντονες πιέσεις στους αρμόδιους φορείς, τόνισε, αλλά και ανέδειξε την αδικία που συντελούνταν εις βάρος των εκατοντάδων συναδέλφων της 6ης σειράς Ε.Φ. οι οποίοι, εξαιτίας της αρχικής, εκ παραδρομής εξαίρεσης τους από τη χορήγηση των εκτός έδρας -όπως αυτά προέκυπταν από τη φοίτηση τους στη σχολή- κινδύνευαν, με το να μην λάβουν το ποσό εκείνο που δικαιωματικά τους αναλογούσε. 

Το κείμενο που προβλέπει το ποσό και τους δικαιούχους της εφ άπαξ χρηματικής ενίσχυσης στους ενστόλους, όπως αποτυπώνεται σήμερα σε έγγραφο της Βουλής .

Μέρος των προτάσεών μας έχει ενσωματωθεί σε αυτό.

Προτεινόμενα Νέα

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά