1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου

Συνάδελφοι.

Αντέχαμε κάθε φορά να μας μιλούν σε κάθε επέτειο για πατρίδα, αγώνες ,θυσίες  για   εθνική υπερηφάνεια, αντέχαμε να μιλούν για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία για «τα περήφανα νιάτα και τα τιμημένα γηρατειά», αυτό γιατί δεν γνωρίζαμε  ότι  οι ίδιοι, παράλληλα   καταδίκαζαν  τη νεολαία στην ανεργία και στα μεροκάματα πείνας,  την ίδια στιγμή υπέγραφαν τον

γρήγορο θάνατο των πατεράδων και των μανάδων μας που βγήκαν στη σύνταξη και οδηγούσαν στην απελπισία τον εξευτελισμό και το αδιέξοδο τους ένστολους της πατρίδας μας !!!

Δεν αντέχουμε πλέον  η δική μας πατρίδα να  είναι οι κυβερνητικοί εντολοδόχοι της οικονομικής ολιγαρχίας και της τρόικας που κάνοντας την ανομία «νόμο», ψήφισαν  και επικύρωσαν τους προσυμφωνημένους όρους των ξένων κατακτητών, δεν αντέχουμε πλέον η δική μας πατρίδα να είναι αυτοί που φέρνουν τα κοινωνικά  δικαιώματα στο απόσπασμα, την ελληνική οικονομία ανέκκλητα στη χρεοκοπία και τη χώρα στη νεοαποικιακή υποδούλωση και λεηλασία. Δεν αντέχουμε ως  τα πρώτα θύματα του πολέμου των αριθμών να μας θεωρούν οι πολίτες υπερασπιστές και προμετωπίδες των δυναστών μας!!

Σήμερα, δεν πουλά κανείς το σπίτι του για ένα τσουβάλι σιτάρι στους μαυραγορίτες, αλλά του το κατάσχει η τράπεζα για ένα κομμάτι ψωμί. Σήμερα, δεν μας πολεμάν οι Γερμανοί με τανκς και στούκας, απλώς, μας πουλάν  τα παλιοσίδερά τους για πόλεμο. Σήμερα, δεν κλέβουν τη σοδιά μας, αλλά μας επιβάλλουν πρόστιμα και χαράτσια εξατμίζοντας και τον ιδρώτα μας.

Η πατρίδα μας είναι εκείνη των 300 του Λεωνίδα  των Μαραθωνομάχων, οι Σαλαμινομάχων  του  Ανδρούτσου, του Κολοκοτρώνη, των ηρώων που κατέβασαν σε μια νύχτα την ναζιστική  σβάστικα   από την Ακρόπολη ,των εργατών του μόχθου που θυσιάζουν καθημερινά, ακόμη και την ζωή τους, για την ασφάλεια της χώρας και των συνανθρώπων τους.

Ας πούμε λοιπόν ένα μεγάλο ΟΧΙ σ αυτούς που χρόνια τώρα με ψέματα και υποσχέσεις υποδούλωσαν και κατέκτησαν τα σώματα μας και επιβουλεύονται τώρα τις ψυχές μας.

Ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτούς που νομίζουν ότι είμαστε το «είναι» και το «αντέχειν» της εξουσίας και της δυναστείας της Πατρίδας μας.

Ένα ΟΧΙ στην κατρακύλα και τον διασυρμό του πολιτισμού και  της αξιοπρέπειας της Ελλάδας μας.

Συνάδελφοι

Μόνη προοπτική για μας , είναι η οργάνωση και το δυνάμωμα των αγώνων μας, με κάθε «όπλο» μη περιμένοντας  το θαύμα, γιατί το μεγαλύτερο θαύμα στην ιστορία της ανθρωπότητας, αποτέλεσε  ο άνθρωπος της θυσίας και του αγώνα.

ΖΗΤΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

 

Πολυμέσα

Μήνυμα - παρακαταθήκη για τον Ελληνισμό !

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Προτεινόμενα Νέα

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

07-03-2017

Το ΣΕΦΕΑΑ ζητά στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.)

Υπόμνημα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με το οποίο ζητούνται στοιχεία δραστηριότητας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων (Δ.Ε.Υ.) 

Περισσότερα...

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

21-02-2017

Αιτήματα διαγραφής Αστυνομικού Προσωπικού από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Παραθετουμετη διαταγή του Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ /Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και πληροφορικής σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής από το πρώην Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Π.Δ.Υ.) - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ

Περισσότερα...

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

07-02-2017

Λειτουργία "Παιδικών Εξοχών" ΕΛ.ΑΣ. - 2017

Ενημέρωση μελών για τις κατασκηνωτικές περιόδους έτους 2017 στον Αγιο Ανδρέα Αττικής

Περισσότερα...