Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 15:52

Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από τους ειδικούς φρουρούς για τον νόμο Παρασκευόπουλου

Ρεπορτάζ: Π.Β.στo zougla.gr

Την πόρτα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου πρόκειται να περάσουν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, προκειμένου να καταθέσουν αναφορά, με αφορμή τις εγκληματικές ενέργειες κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Μέσω της αναφοράς, (δείτε εδώ) το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. ζητεί στοιχεία των καταδικασμένων οι οποίοι αποφυλακίστηκαν με τον εν λόγω νόμο και κατόπιν υπέπεσαν εκ νέου σε ανάλογα αδικήματα.

Ειδικότερα, το σωματείο θα ζητήσει να λάβει ενημέρωση για τον αριθμό και τις πράξεις αυτών που αποφυλακίστηκαν από την αρχή της ισχύος του νομοθετήματος, ενώ σκοπεύει να προτείνει την τροποποίηση ή ακόμα και την κατάργησή του. 

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Βασίλης Ντούμας, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως προχωρούν σε αυτήν την κίνηση, καθώς έχουν έννομο συμφέρον, εφόσον αστυνομικοί-ειδικοί φρουροί συναντώνται στον δρόμο και συμπλέκονται με εγκληματίες θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των πολιτών.

«Είναι αδιανόητο αυτούς που συλλάβαμε σε αιματηρές συμπλοκές να χρειάζεται να τους συλλάβουμε ξανά» συμπλήρωσε.

 

 http://www.zougla.gr/greece/article/anafora-stin-isagelia-tou-ariou-pagou-apo-tous-idikous-frourous-gia-ton-nomo-paraskevopoulou

 

Σχετικά:

Το ΣΕΦΕΑΑ στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Νόμο Παρασκευόπουλου

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017 16:03

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά