Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 20:43

Επιτυχίες ΔΙΑΣ & ΕΚΑΜ υπό το βάρος των διοικητικών και οργανικών προβλημάτων Κύριο

Δελτίο Τύπου

 

Aρ.Πρωτοκ.: 38/2019                                                                                                            Αθήνα,  3/6/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ   ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙ.ΑΣ  ΚΑΙ ΕΚΑΜ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΤΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

                Αποτελεί  ελάχιστο χρέος όλων μας να δώσουμε τα εύσημα    και να συγχαρούμε τους  Συναδέλφους που με στοιχεία θάρρους, αποφασιστικότητας και αδιάλειπτης εργασίας, καταφέρνουν να κρατήσουν ψηλά τον πήχη της πίστης των συμπολιτών μας στο έργο και την αξία ολόκληρου του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας , μάλιστα σε περιστατικά και γεγονότα που τείνουν να πλήξουν βαριά το κύρος και την αξία της . 'Όλα αυτά σε μια περίοδο που στο σύνολο τους οι μάχιμες υπηρεσίες αλλά ιδιαίτερα η ΔΙ.ΑΣ πλήττονται από αποφάσεις  ποιοτικής και αριθμητικής αποδυνάμωσης  με μια διοίκηση άνευρη και αμέτοχη στα καθημερινά προβλήματα τους .

Μεγάλο μπράβο στους Συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ Δυτικής και ΕΚΑΜ που κατάφεραν να συλλάβουν  δύο  εκ των επικίνδυνων δραπετών -κακοποιών λίγες ώρες μετά την απόδρασή τους  από τη Διεύθυνση Μεταγωγών. Παράλληλα κατάφεραν να περισώσουν την βληθείσα τιμή της ΕΛ.ΑΣ που οι συνθήκες αλλά και τα μέσα άσκησης των υπηρεσιών φρούρησης και μεταγωγής κρατουμένων είναι υπό εξαφάνιση και εκθέτουν προσωπικό και υπηρεσίες σε τεράστιο κίνδυνο .

Μεγάλο μπράβο στους Συναδέλφους της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών που κατάφεραν τα ξημερώματα της Κυριακής   να συλλάβουν αλβανό υπήκοο που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Βόλου, με σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων που αφορούσαν κλοπές και ληστείες .

Η επιτυχία αυτή ,έρχεται να προστεθεί στην σύλληψη ενός ακόμα δραπέτη  από την ίδια  ΔΙ.ΑΣ, στην περιοχή της Κυψέλης ,όπου είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Κορίνθου όπου είχε καταδικαστεί για βιασμό κατά συρροή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ είχε αποδράσει από το κατάστημα κράτησης Κορίνθου.

Η τιτάνια προσπάθεια είναι σε εξέλιξη με την ευχή να έχει αίσιο τέλος, χωρίς καμιά απολύτως απώλεια .

Δεν θα κουραστούμε να  στηρίζουμε  όλους έμπρακτα και να  επαναλαμβάνουμε  την απαίτηση για μια αστυνομία  στην υπηρεσία του πολίτη και των πολλών και όχι στην υπηρεσία της Ελίτ και των ολίγων .

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 21:29

Για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών, το sefeaa.gr χρησιμοποιεί cookies Σχετικά